Persbericht De Toren

Het laatste weekend van september worden de jaarlijkse Vezeldagen in De Krim weer georganiseerd.

Vrijdagavond treedt de de band Jhonny and the Rockers op. Zaterdag 27 september zullen onder andere de vaste onderdelen, de Vechtstede viswedstrijd en de Miss-verkiezing worden gehouden. Zondag 28 september wordt het cultuur-pad in het nabij gelegen Krimse Bos georganiseerd. Verdere invulling van het programma zal nader bekend gemaakt worden. Sinds kort is er ook een facebookpagina: Vezeldagen De Krim. Het 8-tallige bestuur, (zie foto v.l.n.r. Marcel van der Veen, Daan Grendelman, Nathan Bosman, Jos Mellema en Mariska Finkelnberg, voorste rij: Karin Mulder en Inge Theisens, afwezig Martine Wille) zijn weer begonnen met de planning.

Klik hier voor het artikel in De Toren.