De Vezeldagen 2016: Het bestuur is er klaar voor

Het bestuur van De Vezeldagen De Krim is het hele jaar al druk om weer een spetterend programma voor de mensen neer te zetten. Het weekend van 23, 24 & 25 september is het zover. Het bestuur, dat vorig jaar al versterkt was met Sarah Kerssies, heeft dit jaar ook Peter Sieljes erbij weten te halen voor extra versterking. Dit jaar is het 10-jarig bestaan van De Vezeldagen en dat willen we natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Voor iedereen is er wat wils. Een 65+ avond, de Miss Vezelstar verkiezing, looptocht, fietstocht, motortocht en op de zondag het allereerste Vezeldagen Koppeldarttoernooi. Ook zal er weer een kindermiddag georganiseerd worden in samenwerking met de 2 basisscholen in De Krim. Op de vrijdagavond komen Jhonny and the Rockers optreden en die beloven dat het dak er af gaat. Zaterdagavond hebben we de band Super Sundays. Dit beloofd ook een spetterende show te worden voor jong en oud. Iedereen is welkom.