Merlin stelt zich voor

Hallo, ik ben Merlin Eggen en ik ben 15 jaar oud. Ik ben gevraagd om dit jaar mee te doen aan de Miss Vezelstarverkiezing 2016 en dat vind ik echt heel erg leuk en heb er dan ook ontzettend veel zin in!

Ik woon nu al 15 jaar in het mooie dorp De Krim en het is echt hartstikke mooi om hier te wonen! Mijn hobby’s zijn turnen en dansen waar ik veel tijd aan besteed. Ik zit op De Nieuwe Veste in Coevorden op school waar ik in de derde klas van de Havo zit.

Wat ik verder heel leuk vind, is om gezellig af te spreken met vrienden. Wij zijn met een gezellige groep van acht meiden die meedoen met de verkiezing. Wij zijn ons allemaal al aan het voorbereiden en komen wekelijks bij elkaar om te oefenen om er zaterdag 24 september een mooie en gezellige dag van te maken en ik hoop dat jullie allemaal komen kijken!
Groetjes van Merlin en tot de 24ste!