Loes stelt zich voor

Mijn naam is Loes van der Veen en ik ben vijftien jaar. Ik ben geboren in De Krim en woon hier met veel plezier.
Ik ga naar de 4e klas van de Havo op De Nieuwe Veste in Coevorden. In mijn vrije tijd turn en dans ik een aantal keren in de week. Daarnaast werk ik regelmatig bij IJshoeve Bosman in De Krim en dat vind ik erg leuk. Ik zit in een vriendengroep en we hebben het altijd erg gezellig.

Ik vind het erg leuk om mee te doen met Miss Vezelstar 2016, omdat ik dan een mooie en bijzondere ervaring op kan doen.
Karin, Helga, Sarah, Mandy en Corien helpen ons met de voorbereidingen van Miss Vezelstar. Complimenten voor deze dames!  Samen met de groep meiden maken we er een gezellige dag van!

Ik heb er erg veel zin in en ik hoop dat jullie door onze presentaties het ook leuk gaan vinden.

Groetjes Loes