Zaterdag 23 september: Een knalfeest met Empire

De kracht van EMPIRE is de variatie in hun repertoire. De zeven bandleden delen de liefde voor muziek met het publiek en daarom spat het enthousiasme ervan af. Richard (bas), Bart (gitaar / percussie), Tom (drums), Jurgen (toetsen), Vincent (zang), Rosanne (zang) en Arjan (gitaar) spelen het dak van iedere gelegenheid. De show van EMPIRE bevat een spectaculaire lichtshow en zit boordevol special effecten zoals confetti, streamers en stage-flame vuur effecten! Een optreden van EMPIRE is dan ook een feest der herkenning. De hits van nu en klinkende klassiekers wisselen elkaar af en nodigen uit tot meezingen en feesten. Een band die past op elke gelegenheid. Of het nu een afgeladen feesttent is of een bruiloftsfeest, EMPIRE laat het publiek genieten. Een feest voor jong en oud! EMPIRE moet je zien!”