VezelFoodFest en Café de Tent

VezelFoodFest en Café de Tent

VezelFoodFest en Café de Tent

Gezellig samen zijn met jong en oud bij het VezelFoodFest en in Café de Tent, waarbij er muziek is. Troubadour Edward Val maakt muziek, terwijl hij door de menigte gaat, waarna Kevin Guichelaar het overneemt en jullie voorziet van gezellige muziek. Tijdens het VezelFoodFest is er ook de prijsuitrijking van de verloting. Als Cafe de Tent begint, spelen de Acoustic Chiefs.

Op vrijdag 27 september staan er diverse foodstands op het evenemententerrein. Bij deze stands zijn allerlei gerechten te koop (tegen inlevering van muntjes die bij de feesttent te koop zijn). Het belooft een avond te worden met lekker eten en drinken en gezellig samen zijn; een avond voor jong en oud. Naast het eten zijn er diverse activiteiten voor de kleine(re) kinderen. Het Vezelfoodfest start om 16.30 uur. De muziek wordt verzorgd door DJ Kevin Guichelaar en een heuse trouwbadour: Edward Val. De entree is gratis.

LET OP: voor de oudere en mindere valide Krimmenezen bestaat er de mogelijkheid om gebracht en opgehaald te worden met de taxi. Hiervoor kan contact worden opgenomen met De Krimse Kracht middels telefoonnummer 0524-572076 of 0524-572393.

Na het Vezelfoodfest gaat het feest verder. De feesttent wordt, net als in 2018, omgetoverd tot Café de Tent. Dit belooft een gezellige avond te worden met muzikale omlijsting door de Accoustic Chiefs. Ook voor Café de Tent is de entree gratis. De avond is rond 24.00 afgelopen. We zien jullie allemaal graag op 27e september op het evenemententerrein!