De vezeldagen zijn alleen maar mogelijk dankzij

ONZE SPONSOREN

ZONDER ONZE SPONSOREN WAREN WE NERGENS

Van een financiële bijdrage tot het leveren van materiaal en materieel. De Vezeldagen zouden er nooit zijn zonder deze sponsoren dus daarom zetten we ze hieronder in het zonnetje.

ONZE HOOFDSPONSOREN

Grondverzet Kerssies is een bedrijf wat zich bezig houdt met de verhuur van grondverzetmachines, verkoop van zand, grond enz. en transport verricht voor de wegenbouw. 

Bij Ons is hét Sandwich & Tapas restaurant van Hardenberg. Naast onze bekende broodjes hebben we s avonds een all you can eat concept voor een belachelijk lage prijs. 

Zo kan ‘t ook! Coop is een betrokken supermarkt die gelooft in de kracht van samenwerken. We bieden onze klanten goede producten voor een eerlijke prijs.

Peters Hout & Bouwmaterialen is al 100 jaar een begrip in de ruime omgeving van Slagharen. In de bouwshop vind je alle materialen en gereedschappen die je nodig hebt voor jouw klus of project.

De MvdD Groep is expert op het gebied van grond-, water- en wegenbouw en netwerkinfrastructuren. Je kunt bij ze terecht voor voor materieelverhuur, personeel, straat- en rioleringswerk, netwerkinfrastructuren en WiFi-oplossingen.
Logimest is als mesthandel een betrouwbare leverancier van meststoffen, actief in de wijde omgeving van Drenthe, Overijssel en de rest van Noordoost-Nederland. Daarbij houden we ons onder meer bezig met de afvoer van de mest.
Het familiebedrijf Mastebroek’s autobedrijven bv bestaat al meer dan 100 jaar en is uitgegroeid tot een begrip in de regio. De specialiteit binnen Mastebroek’s Autobedrijven ligt in de Japanse en Koreaanse merken.
Al meer dan 60 jaar dienstbaar op het gebied van elektrotechnische Licht en klimaat oplossingen op evenementengebied. Gedegen kennis, gecombineerd met vakbekwaam personeel en gecertificeerde producten en oplossingen op niveau.
Ondernemers uit De Krim gaan voor een samen leefbaarheid voor De Krim.

Snippe Reparatie & Onderhoud verricht werkzaamheden aan diverse machines

Tuin en park machines / Stratenmakers / gereedschappen / Mini Tractoren, Shovels & Kranen / Heftruks & Hoogwerkers / Oldtimer tractoren / Aanhangwagens / Diesel & Benzine motoren / Hydrauliek slangen & cilinders

Reparatie van alle merken, zowel in de werkplaats als op locatie. Halen en brengen is geen probleem.

🥩 Vers vlees van eigen slacht uit het Vechtdal
🍖 Lekkere BBQ & Gourmet Pakketten
🍲 Dagverse maaltijden

WE HEBBEN NATUURLIJK NOG VEEL MEER SPONSOREN

OVERIGE SPONSOREN

Contactgegevens

Onze activiteiten vinden plaats op en rond Het Evenemententerrein in De Krim en deze vind je aan de Beukenlaan 1a (bij het MFA). We zien je graag bij onze activiteiten. 

Contactformulier

SPONSOR WORDEN

Wat top dat je sponsor wilt worden en zoals je misschien al verwacht, zijn we hierin natuurlijk flexibel. Hieronder zie je een globaal overzicht met de sponsorpakketten die we aanbieden, maar wil je buiten deze lijnen kleuren dan horen we dit graag. Ben je er uit stuur dan een e-mail naar info@vezeldagen.nl of neem contact op via het onderstaande formulier. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. 

 • Logo op de hoofdpagina van de website 
 • Omschrijving van bedrijfsactiviteiten op de website
 • Adres, telefoonnummer, e-mail, website en socials op de website
 • Logo komt op de flyer die we huis aan huis in De Krim verspreiden (ca 850)
 • Logo tonen we op de beamer in de feesttent
 • Logo tonen we op Facebook met een een verwijzing naar eigen website en socials
 • Een aangeleverde vlag, spandoek en reclamebord hangen we op in de feesttent
 • Logo op de website met verwijzing naar eigen website en socials
 • Logo tonen we op de beamer in de feesttent
 • Een aangeleverde vlag, spandoek en reclamebord hangen we op in de feesttent
 • Logo op de website met een verwijzing naar de website en socials 
 • Logo tonen we op de beamer in de feesttent
 • Logo op de website met verwijzing naar eigen website
 • Logo tonen we op de beamer in de feesttent

APP OF BEL ME TERUG

Geef hieronder aan als we je terug moeten appen of bellen. We doen natuurlijk onze uiterste best om dit zo snel mogelijk te doen dus je hoort snel van ons. 

Aanmelden als vrijwilliger

Wow, mooi dat je jezelf aan wilt melden als vrijwilliger. We kunnen je goed gebruiken dus we zijn er helemaal happy mee en we zijn benieuwd wat je in het vrijwilligersformulier invult. Owja, het is natuurlijk niet zo dat je een hele dag hoeft te buffelen en de hele dag van huis bent om iets vrijwilligs te doen. Het kunnen ook gewoon één of twee uurtjes zijn dus no worries. 

CONTACTFORMULIER VERZONDEN

Je bericht is in onze mailbox terechtgekomen en we doen er alles aan om zo snel mogelijk te reageren dus je hoort snel van ons. 

SPonsoraanvraag ontvangen

We hebben de sponsoraanvraag ontvangen en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Vrijwilligersopgave ontvangen

We hebben je opgave ontvangen en nemen contact met je op over de invulling van de vrijwilligerstaak of -taken, waarvoor je jezelf hebt opgegeven.